Formula 1 χωρίς Μόντσα!

Με δηλώσεις του στην "Gazzetta dello Sport", ο Bernie Ecclestone αποκάλυψε ότι η FIA δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο, το οποίο έχει ισχύ μέχρι το 2016, με την πίστα της Μόντσα. Διαβάστε τα λεγόμενα του ισχυρού άνδρα της Formula 1.

Formula 1 χωρίς Μόντσα!

"Δεν νομίζω πως θα κάνουμε άλλο συμβόλαιο, αυτό που βρίσκεται σε ισχύ αποτελεί καταστροφή από εμπορικής πλευράς. Θα πούμε αντίο μετά το 2016", τόνισε ο Bernie Ecclestone για την πίστα που φιλοξενεί αγώνες της Formula 1 από το 1950 με εξαίρεση το 1980 (σ.σ. το Grand Prix είχε διεξαχθεί στην Ίμολα).

Όσο για τη λύση της πίστας του Μουτζέλο, η οποία βρίσκεται υπό τον έλεγχο της Ferrari και κάθε χρόνο φιλοξενεί το ιταλικό Grand Prix στο MotoGP, ο Βρετανός επιχειρηματίας ξεκαθάρισε: "Δεν έχω δεχθεί καμιά πρόταση".

Εκπρόσωπος της περιφέρειας της Λομβαρδίας, μάλιστα, έστειλε την εξής επιστολή στην κυβέρνηση: "Ζητάμε την παρέμβαση της κυβέρνησης για να μας βοηθήσει να προστατεύσουμε το ιταλικό Grand Prix, το οποίο έχει γράψει ιστορία στη Formula 1 και πάνω απ' όλα βοηθάει οικονομικά την περιοχή, παρέχοντας θέσεις εργασίας".

Το Grand Prix της Ιταλίας και το Grand Prix του Μονακό είναι οι μοναδικοί αγώνες που δεν έχουν απουσιάσει ποτέ από το καλεντάρι, ενώ το ίδιο ισχύει για το Grand Prix της Βρετανίας μετά τα έργα βελτίωσης που έγιναν στο Σίλβερστοουν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK