Πρώτος ο Μπάτον, απάντηση από Φέτελ

Ο Τζένσον Μπάτον πήρε από την αρχή την πρωτοπορία, διαχειρίστηκε άψογα τον αγώνα και κατάφερε να τερματίσει πρώτος, στο πρώτο Grand Prix της σεζόν στην πίστα του Άλμπερτ Παρκ στην Αυστραλία. Στην 2η θέση ο Σεμπάστιαν Φέτελ, 3ος ο Χάμιλτον.

Πρώτος ο Μπάτον, απάντηση από Φέτελ

Με το δεξί ξεκίνησε η McLaren το νέο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 με τους δύο πιλότους της να καταλαμβάνουν την 1η και την 3η θέση. Ο Λιούις Χάμιλτον που είχε την pole δεν είχε την εκκίνηση που θα ήθελε με τον Τζένσον Μπάτον να του παίρνει αμέσως την πρώτη θέση.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής, Σεμπάστιαν Φέτελ που είχε τοποθετηθεί στην 6η θέση του grid, έκανε πολύ καλή εκκίνηση και κατάφερε μετά από έναν εξαιρετικό αγώνα να πάρει τη 2η θέση, δίνοντας απαντήσεις σε αυτούς που έσπευσαν να τον αμφισβητήσουν μετά τις κατατακτήριες του Σαββάτου.

Στην 3η θέση τερμάτισε τελικά ο Λιούις Χάμιλτον, εξέλιξη που τον άφησε σαφώς δυσαρεστημένο, αφού περίμενε κάτι καλύτερο από αυτόν τον αγώνα, μετά την pole του Σαββάτου.

Ακολούθησε ο Γουέμπερ στην 4η θέση, πέμπτος ο Αλόνσο, έκτος ο Κομπαγιάσι και έβδομος στην επανεμφάνιση του ο Ράικονεν. Στην 8η θέση ο Πέρες, 9ος ο Ρικιάρντο και ο Ντι Ρέστα 10ος.

Εγκατέλειψε ο Μίκαελ Σουμάχερ λόγω προβλήματος στο κιβώτιο ταχυτήτων, δείχνοντας πάντως για όση ώρα έτρεξε, ότι θα μπορούσε να πλασαριστεί στην πρώτη τριάδα.

Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ

News 24/7

24MEDIA NETWORK