GP Όστιν (FP3): Ο Hamilton... κάτι σαν pole

Ο Lewis Hamilton έκανε τον καλύτερο χρόνο στο FP3 του GP του Όστιν, με τη βροχή να εμποδίζει ξανά τις προσπάθειες των οδηγών.

GP Όστιν (FP3): Ο Hamilton... κάτι σαν pole

Ο Lewis Hamilton σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στα τρίτα ελεύθερα δοκιμαστικά του GP στο Όστιν και εφόσον η καταρρακτώδης βροχή παρεμποδίσει την ομαλή διεξαγωγή των κατατακτήριων δοκιμών (ήδη υπάρχει καθυστέρηση 30 λεπτών), θα εκκινήσει από την pole position.

Με τα δεύτερα ελεύθερα δοκιμαστικά να ακυρώνονται λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων στο Τέξας, η εικόνα δεν βελτιώθηκε ιδιαιτέρως το Σάββατο.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής πραγματοποίησε εννέα γύρους στην πίστα, όσους και ο Sebastian Vettel που με την Ferrari του πραγματοποίησε τον δεύτερο καλύτερο χρόνο.

Ο Nico Hulkenberg συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη Force India γυρίζοντας την πίστα ένα δευτερόλεπτο πιο αργά από την πρωτοπόρο Mercedes, ενώ πολύ πίσω ήταν το δεύτερο μονοθέσιο της φετινής πρωταθλήτριας των κατασκευαστών, αφού ο Nico Rosberg έκανε τον ένατο καλύτερο χρόνο (και είχε έξοδο στη στροφή 3 όπου κατέστρεψε τη "μύτη").

Η κατάταξη

Οι φωτογραφίες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

GP Όστιν: Η καταιγίδα καθυστερεί το FP2

News 24/7

24MEDIA NETWORK