H F1 στο Contra.gr

Αυτή τη Κυριακή το Contra.gr σας επιφυλάσσει μία έκπληξη… υψηλών ταχυτήτων! Μιας και Live τηλεοπτική κάλυψη σε ελεύθερο κανάλι δεν υπάρχει ούτε αυτή την εβδομάδα στη χώρα μας, αποφασίσαμε να σας προσφέρουμε live σχολιασμό του Grand Prix Μαλαισίας, με τον Πάνο Σεϊτανίδη να πατάει γκάζι μαζί μας!

H F1 στο Contra.gr

Το ραντεβού μας θα είναι στις 9.30 το πρωί, με στατιστικά, πληροφορίες για τη πίστα της Sepang και τις τεχνολογικές λύσεις που χρησιμοποιούν οι ομάδες, ρεπορτάζ απ’ όσα έχουν συμβεί αυτό το τριήμερο, όλο το πικάντικο παρασκήνιο, φωτογραφίες και video με τις εκτιμήσεις των 22 καλύτερων οδηγών του κόσμου για τον δεύτερο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος!

Σε ένα τρίωρο γεμάτο ταχύτητα, αδρεναλίνη και ματιές στην αθέατη πλευρά του κορυφαίου μηχανοκίνητου σπορ του πλανήτη! Γύρο προς γύρο η εξέλιξη του αγώνα, με τις τροπικές καταιγίδες να αποτελούν και αύριο απειλή, απαγορεύοντας τις προβλέψεις!

Θα μετατρέψει ο Sebastian Vettel τη pole position σε νίκη; Θα πανηγυρίσει ο Felipe Massa μετά από πέντε χρόνια; Η βροχή θα ευνοήσει τον νικητή του περυσινού αγώνα στη Μαλαισία, Fernando Alonso ή θα φέρει εκπλήξεις μεγατόνων;

Όλες οι απαντήσεις στο live σχολιασμό του Grand Prix Μαλαισίας από το Contra.gr, στις 9.30 το πρωί της Κυριακής! Μη το χάσετε!

News 24/7

24MEDIA NETWORK