Η πολυσυζητημένη στροφή του Φέτελ

Το φως της δημοσιότητας είδε ένα video που καταγράφει τη δράση του Ζεμπάστιαν Φέτελ στο Grand Prix της Σιγκαπούρης σε συγκεκριμένο τμήμα της πίστας, στο οποίο σύμφωνα με τον Μινάρντι, ο κινητήρας της RB9 ακουγόταν διαφορετικά από τους υπόλοιπους.

Η πολυσυζητημένη στροφή του Φέτελ

Η άνετη νίκη του Ζεμπάστιαν Φέτελ στο Grand Prix της Σιγκαπούρης και η γενική κυριαρχία του Γερμανού στο πρωτάθλημα της Formula 1 ενίσχυσε τις φήμες που θέλουν τον Γερμανό να διατηρεί κάποιο "μυστικό", το οποίο του δίνει τη δυνατότητα να ξεφεύγει από τους αντιπάλους του.

Ο πρώην ιδιοκτήτης της Minardi, Τζιανκάρλο Μινάρντι είχε ισχυριστεί πως ο ήχος του μονοθέσιου του Φέτελ ακουγόταν διαφορετικός από τα υπόλοιπα, ιδιαίτερα σε ένα συγκεκριμένο σημείο της πίστας στη Σιγκαπούρη. Συγκεκριμένα είχε αναφέρει: "Στο ίδιο τμήμα της πίστας, ο Ζεμπάστιαν ήταν σε θέση να επιταχύνει 50 μέτρα πριν από κάθε άλλο οδηγό, ακόμη και από τον Mark Webber. Το πράγμα που με εξέπληξε περισσότερο ήταν ο ήχος του κινητήρα. Ακουγόταν σαν κανένας άλλος από τους κινητήρες Renault που υπήρχαν στην πίστα, πάντα και με αυτόν του Γουέμπερ συμπεριλαμβανομένου. Ακουγόταν σαν κινητήρας προηγούμενων εποχών, όταν το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης έμπαινε σε δράση".

Μετά τα όσα ακούστηκαν για τον Γερμανό, ήρθε στη δημοσιότητα ένα video που παρουσιάζει τη δράση και τον ήχο του μονοθέσιου του τρεις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή στην εν λόγω στροφή ενώ αναμένεται οι αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του Φέτελ να ενισχυθούν στο Grand Prix της Κορέας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK