Καλωσορίζει τον Ραϊκόνεν ο Αλόνσο

Ανυπόμονος να βρεθεί ξανά αντίπαλος με τον Κίμι Ραϊκόνεν δηλώνει ο άνθρωπος που τον αντικατέστησε στη Ferrari το 2009. Ο Φερνάντο Αλόνσο χαρακτήρισε μεγάλο ταλέντο τον Φινλανδό ενώ προσέθεσε ότι είναι διαφορετικό να αντιμετωπίζεις έναν Παγκόσμιο Πρωταθλητή.

Καλωσορίζει τον Ραϊκόνεν ο Αλόνσο

Ο "Ιceman" θα επιστρέψει στα γκριντ το 2012 υπογράφοντας συμβόλαιο με τη Lotus Renault GP μετά από δύο χρόνια απουσίας και το πέρασμα του από WRC και NASCAR

" Τον καλωσορίζω πίσω. Είναι ένας σπουδαίος οδηγός". ήταν το πρώτο σχόλιο του Ισπανού πιλότου της Ferrari για τον Πρωταθλητή του 2007 κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που οργάνωσε στη Μαδρίτη ο βασικός του σπόνσορας (Banco Santander).

" Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στα γκριντ, ένας Παγκόσμιος Πρωταθλητής και ένας υπέροχος άνθρωπος. Θα είναι ευχαρίστηση να τρέχεις μαζί του. Δεν τον συγκρίνω με κανέναν, αλλά δεν είναι το ίδιο να ξεκινάς τον αγώνα και στην πρώτη στροφή να έχεις τον Κίμι Ραϊκόνεν δίπλα σου από το να έχεις έναν νέο οδηγό. Το να τρέχεις με έναν Πρωταθλητή σου δίνει διαφορετική αίσθηση, περισσότερη ασφάλεια". Tόνισε ο δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK