Κάνει πίσω ο μπαμπάς Verstappen

Ο Jos Verstappen μειώνει σταδιακά την επιρροή του στην καριέρα του Max.

Κάνει πίσω ο μπαμπάς Verstappen

Η προαγωγή του Max Verstappen στη Red Bull Racing θα έλεγε κανείς πως ολοκλήρωσε την ταχεία αναρρίχησή του στον κόσμο του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού. Άρα ήρθε η ώρα να σταματήσει η… πατρική προστασία από τον Jos.

Ως αποτέλεσμα, στο περιθώριο του Grand Prix Ισπανίας όπου ο ταλαντούχος Ολλανδός κάνει το ντεμπούτο του ως πιλότος της RBR, ο μπαμπάς του ανακοίνωσε πως αφήνει το ρόλο του μάνατζερ του γιου του.

"Θα συνεχίσω να βρίσκομαι στα γκαράζ της ομάδας αλλά σε αυτό το στάδιο της καριέρας του, νομίζω πως είναι καλύτερα να κάνω ένα βήμα πίσω. Βρέθηκε στην ομάδα που έπρεπε και πλέον το ενδιαφέρον θα πρέπει να στρέφεται στον Max και όχι στον μπαμπά του. Έκανα τη δουλειά μου, έφτασε σε μία μεγάλη ομάδα, εκεί που θα έπρεπε να βρίσκεται", είπε ο Jos Verstappen στο motorsport.com.

Παράλληλα, ο βετεράνος πιλότος έδωσε τέλος και στη συνεργασία του με εφημερίδα υψηλής κυκλοφορίας όπου σχολίαζε τα τεκταινόμενα στην F1.

Όσο για τον 18χρονο Max, εντυπωσίασε στην πρώτη του εμφάνιση με τη Red Bull σε επίσημη διαδικασία, τοποθετώντας εαυτόν στην τέταρτη θέση του grid του Grand Prix Ισπανίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK