Κανονικά η διεξαγωγή του ινδικού Grand Prix

Κανονικά θα διεξαχθεί την Κυριακή (27/10) το Grand Prix της Ινδίας, όπως ενημέρωσε το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας, παρά το γεγονός πως δεν έχουν καταβληθεί οι προβλεπόμενοι φόροι από τους διοργανωτές.

Κανονικά η διεξαγωγή του ινδικού Grand Prix

Το Grand Prix που είναι προγραμματισμένο να γίνει την Κυριακή (27/10) στην Ινδία θα πραγματοποιηθεί κανονικά, έπειτα από την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου που συνεδρίασε την Παρασκευή (25/10).

Το ινδικό Grand Prix έχει μείνει εκτός από το καλεντάρι του 2014, ενώ βρισκόταν εδώ και λίγες μέρες στον "αέρα" και για τη φετινή σεζόν, επειδή δεν έχουν καταβληθεί από την πλευρά των διοργανωτών οι προβλεπόμενοι φόροι. Η εξέλιξη αυτή προήλθε από την αίτηση ακύρωσης που κατέθεσε ο Αμίτ Κουμάρ, ο οποίος ήταν αυτός που είχε προτείνει πριν δύο χρόνια τον φόρο στα εισιτήρια.

Ωστόσο, σύμφωνα με απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της χώρας, ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά με τον υπεύθυνο του όλου θέματος να δηλώνει: "Η υπόθεση θα επανεξεταστεί την επόμενη εβδομάδα", ενώ από την πλευρά του, εκπρόσωπος της διοργάνωσης είχε τονίσει για το ενδεχόμενο να ακυρωθεί το Grand Prix: "Είμαστε έτοιμοι να εφαρμόσουμε τη δικαστική απόφαση, όποια κι αν είναι αυτή".

News 24/7

24MEDIA NETWORK