Ξεκίνησε η δίκη του Έκλεστοουν

Ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης (24/4) στη Γερμανία η δίκη του Μπέρνι Έκλεστοουν, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για την δωροδοκία Γερμανού τραπεζίτη το 2006.

Ξεκίνησε η δίκη του Έκλεστοουν

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο αναμένεται να ολοκληρωθεί ο δικαστικός γολγοθάς του Μπέρνι Έκλεστοουν που ξεκίνησε την Πέμπτη (24/4), με τον ισχυρό άνδρα της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού να κατηγορείται για δωροδοκία.

Συγκεκριμένα, ο 83χρονος είχε κατηγορηθεί για την δωροδοκία του Γερμανού τραπεζίτη Γκέρχαρντ Γκριμπκόβσκι το 2006, σχετικά με την πώληση της F1 στην "CVC Capital Partners". Ο πρώην τραπεζίτης της "BayernLB" βρίσκεται στη φυλακή από τον Ιούνιο του 2012 για τη συμμετοχή του στο σκάνδαλο, με τον Έκλεστοουν να υποστηρίζει ότι η πληρωμή 45.000.000 ευρώ δεν επρόκειτο για δωροδοκία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η "London Times", ο πρόεδρος της F1 θα χρειαστεί να καταβάλει 303.000.000 για να εξαγοράσει την ποινή του, κάτι που ίδιος δεν επιθυμεί. Οι πρώτες του δηλώσεις στο δικαστήριο ήταν οι εξής: "Θα πάω σε δίκη για να αποδείξω την αθωότητά μου"

News 24/7

24MEDIA NETWORK