Λίφτινγκ στην Hungaroring

Το Γκραν Πρι της Ουγγαρίας ήταν συναρπαστικό για πολλούς λόγους. Οι συνεχείς ανακατατάξεις στην κορυφή, τα πολλά προσπεράσματα, αλλά και οι πολλές έξοδοι των μονοθεσίων, σημάδεψαν τον αγώνα.

Λίφτινγκ στην Hungaroring

Το θέαμα αν μη τι άλλο ήταν εντυπωσιακό, ωστόσο στο τελικό αποτέλεσμα συνέβαλαν τα ουκ ολίγα ελαττώματα της πίστας.

Πολλοί πιλότοι διαμαρτυρήθηκαν για την ολισθηρότητα λόγω της κακής ποιότητας του οδοστρώματος, με τη βροχή που έπεσε πριν και κατά τη διάρκεια της κούρσας να δημιουργεί μπελάδες σε όλα τα μονοθέσια.

Οι διοργανωτές φάνηκε, βάσει των μετέπειτα δηλώσεών τους, να έχουν γνώση του προβλήματος και όπως δεσμεύτηκαν, αναμένεται να γίνει λίφτινγκ στην πίστα ενόψει των αγώνων που θα ακολουθήσουν τις επόμενες σεζόν.

"Παλεύουμε για την ανανέωση και τη βελτίωση της πίστας σε πολλούς τομείς, ωστόσο είναι αδύνατο να τα καταφέρουμε χωρίς την οικονομική συνεισφορά του κράτους", δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος της πίστας, Ζολτ Γκιουλάι.

"Το λίφτινγκ της πίστας είναι το λιγότερο που έχουμε στο μυαλό μας. Σχεδιάζουμε πολλά και μεγαλύτερα πράγματα για την αναβάθμιση της πίστας μέσα στα επόμενα δύο χρόνια καθώς ο κόσμος αγαπάει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό", συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Formula 1 έχει υπογράψει συμβόλαιο για με την ουγγρική πίστα έως το 2016 γεγονός που χρίζει επιτακτικές τις όποιες αλλαγές βελτίωσής της το επόμενο διάστημα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK