Με νέο ηλεκτροκινητήρα ο Hamilton

Η Mercedes προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις ατυχίες του παγκόσμιου πρωταθλητή.

Με νέο ηλεκτροκινητήρα ο Hamilton

Μέχρι τώρα η τύχη δεν ήταν με το μέρος του Lewis Hamilton αφού τόσο στην Κίνα όσο και στη Ρωσία, τέθηκε εκτός μάχης στο Q2 των κατατακτήριων λόγω παρόμοιου προβλήματος στην MGU-H της Mercedes W07 Hybrid.

Αυτή η διπλή αστοχία του γερμανικού μικρού ηλεκτροκινητήρα, ουσιαστικά του στέρησε τη δυνατότητα να διεκδικήσει τη νίκη σε αυτούς τους αγώνες και εύλογα η Mercedes προχώρησε σε ενδελεχή έρευνα για να εντοπίσει τη ρίζα του κακού.

Ως αποτέλεσμα αυτής της έρευνας, προχώρησε σε κάποιες τροποποιήσεις του συγκεκριμένου μέρους της μονάδας ισχύος και η νέα MGU-H χρησιμοποιείται από τον Hamilton αυτό το Σαββατοκύριακο. Όμως μόνο από αυτόν, αφού δεν υπήρχε χρόνος για να ετοιμαστεί και δεύτερος παρόμοιου σχεδιασμού ηλεκτροκινητήρας και για τον Nico Rosberg.

Ήδη, ενώ βρισκόμαστε στο πέμπτο αγωνιστικό τριήμερο του 2016, ο Hamilton έχει φτάσει στη χρήση τεσσάρων MGU-H, άρα έχει δυνατότητα να χρησιμοποιήσει μόνο μία ακόμα προτού αρχίσει να δέχεται ποινή.

Για τον αγώνα της Ισπανίας, ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έχει και νέο turbo στη μονάδα ισχύος του ασημί βέλους του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK