Ο ίδιος Hamilton και στο Σίλβερστοουν

Ο Lewis Hamilton δεν πιστεύει ότι από τα τελευταία τρία Grand Prix θα έπρεπε να έχει διδαχθεί πολλά, παρά το γεγονός ότι ο Nico Rosberg απέκτησε ένα σημαντικό αβαντάζ στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο ίδιος Hamilton και στο Σίλβερστοουν

Ο Nico Rosberg κέρδισε τα δύο από τα τρία πρόσφατα Grand Prix, στα οποία δεύτερος αναδείχθηκε ο Lewis Hamilton, ο οποίος αποσύρθηκε στο Μόντρεαλ κι έκανε ένα σοβαρό λάθος στις κατατακτήριες δοκιμέςτου αυστριακού Grand Prix.

Τον τελευταίο μήνα η διαφορά μεταξύ των δύο πιλότων αυξήθηκε κατά 29 πόντους, ωστόσο ο Βρετανός επιμένει ότι δεν προτίθεται να αλλάξει κάτι ενόψει του βρετανικού Grand Prix.

"Στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν πολλά μαθήματα για να διδαχθώ. Είχαμε τεχνικά προβλήματα στο Μόντρεαλ και μετά στο τελευταίο Grand Prix αντιμετωπίσαμε κάποιες δυσκολίες στον τομέα της οδήγησης.

Μερικές φορές πάμε καλά και μερικές όχι, απλά ωριμάζουμε και οδηγούμαστε από μάχη σε μάχη. Έχουμε μάθει κάποια πράγματα, αλλά τίποτα συγκεκριμένο που πρέπει να επικεντρωθούμε", εξήγησε ο πιλότος της Mercedes.

Μετά τον αποκλεισμό της Αγγλίας από το Παγκόσμιο Κύπελλο και του Άντι Μάρεϊ από το Γουίμπλεντον, ο Lewis Hamilton ρωτήθηκε αν αισθάνεται μεγαλύτερη πίεση για διάκριση από τους συμπατριώτες του.

"Στο τέλος της ημέρας όλοι οι Βρετανοί θέλουμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να εκπροσωπήσουμε επάξια τη χώρα. Θα κάνω τα πάντα για να δώσω λίγη χαρά στους υποστηρικτές μας", ήταν η απάντησή του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK