Όλος ο καλός ο κόσμος στα Εμιράτα

Για μία ακόμα φορά τα paddock της Formula 1 κατακλύστηκαν από διασημότητες.

Όλος ο καλός ο κόσμος στα Εμιράτα

Από τον μεγάλο τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 του 2014, δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι προσωπικότητες που συχνά τραβούν την προσοχή και τα… κλικ έναντι των οδηγών. Τις ημέρες του αγώνα είδαμε πολλά γνωστά πρόσωπα στα paddock της Yas Marina – εκπροσώπους του αθλητισμού, της έβδομης τέχνης, της μουσικής σκηνής, ακόμα και γαλαζοαίματους!

Μερικές ημέρες νωρίτερα, η "Fast and Furious" Michelle Rodriguez βρέθηκε στο λανσάρισμα του ημερολογίου της Pirelli στο Μιλάνο. Η ιταλική εταιρεία την κάλεσε στο Άμπου Ντάμπι και φυσικά ήταν μία πρόταση που δεν μπορούσε να αρνηθεί.

Επειδή η παρέα της Geri Halliwell μάλλον δεν της άρεσε, η 36χρονη ηθοποιός άφησε το γκαράζ της Red Bull Racing και άρχισε να κόβει βόλτες στο pit lane. Έκανε μία στάση στο γκαράζ της Ferrari ποζάροντας μπροστά στη "γυμνή" F14 T…

…προτού καταλήξει στο γκαράζ της Scuderia Toro Rosso, όπου την περίμενε μία στρατιά από μηχανικούς για να φωτογραφηθεί μαζί της!

Ξανά σε πίστα της Formula 1 μετά από καιρό, είδαμε τον Pharrell Williams. Τραγουδιστής, παραγωγός, σχεδιαστής, ο πολυτάλαντος 41χρονος έκανε τουρνέ στα paddock!

Κάποτε είχε ένα γνωστό στη McLaren-Mercedes και έψαχνε να τον βρει…

…όμως τελικά τον βρήκε στο νέο του εργασιακό περιβάλλον, αυτό της Mercedes. Ο λόγος φυσικά για τον Lewis Hamilton, τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2014!

Στην παρέα τους ήταν ένας ακόμα διάσημος τραγουδιστής/ηθοποιός/παραγωγός, ο Tyrese Gibson. Συνδετικός κρίκος ανάμεσα στους προαναφερθέντες, είναι φυσικά η αγαπημένη του Hamilton, Nicol Scherzinger. Η πρώην τραγουδίστρια των Pussycat Dolls, ποζάρει με τον αγαπημένο της, έχοντας ανάμεσα τους το τρόπαιο του πρωταθλητή.

Στην παρέα στο χώρο φιλοξενίας της Mercedes, εθεάθη και ο πρώην άσος της στρογγυλής θεάς, Edgar Davids.

Παρών και ο πρίγκιπας Harry, που ένας Θεός ξέρει τι άκουσε από τη Geri Halliwell (αρραβωνιασμένη πλέον με τον επικεφαλής της Red Bull, Christian Horner) για να πάρει αυτό το ύφος.

Πάντως ο πρίγκιπας ήταν ο πρώτος που συνεχάρη τον Hamilton για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μέσω ασυρμάτου, καθώς ήταν τιμώμενο πρόσωπο στο pit wall της Mercedes.

News 24/7

24MEDIA NETWORK