Πάγωσε το Μαρανέλο και η επίσημη παρουσίαση της νέας Ferrari

Η κακοκαιρία που πλήττει σχεδόν ολόκληρη την Ευρώπη δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστη την Ιταλία και την πόλη του Μαρανέλο, που βρίσκεται στα βόρεια της χώρας και φιλοξενεί την ιδιωτική πίστα Φιοράνο της Ferrari. Η χιονόπτωση στάθηκε αιτία αναβολής της επίσημης παρουσίασης του νέου μονοθεσίου της ομάδας.

Πάγωσε το Μαρανέλο και η επίσημη παρουσίαση της νέας Ferrari

Η θερμοκρασία που επικρατεί στην περιοχή δεν ξεπερνά τους -10 βαθμούς κελσίου και το κατάλευκο τοπίο που έχει δημιουργήσει η συνεχής χιονόπτωση ανάγκασε τους ανθρώπους της Ferrari να αναβάλουν μέχρι νεωτέρας την επίσημη παρουσίαση του μονοθεσίου το οποίο θα συμμετάσχει στο επερχόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1.

"Πήραμε την απόφαση να αναβάλουμε την τελετή παρουσίασης του νέου αυτοκινήτου, η οποία ήταν προγραμματισμένη για αύριο (03/02) στις 10:30 το πρωί. Η απόφαση πάρθηκε εξαιτίας των καιρικών συνθηκών αλλά και των δυσκολιών που θα αντιμετώπιζαν οι περισσότεροι από 300 ανθρώπους που θα παραβρίσκονταν στην τελετή από τις τοπικές Αρχές και τα Μ.Μ.Ε, στην προσπάθειά τους να φτάσουν στο Μαρανέλο", ανέφερε η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Ferrari το πρωί της Πέμπτης (02/02).

Ένα εναλλακτικό σχέδιο προβλέπει την παρουσίαση του νέου μονοθεσίου μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της Ferrari, πριν από από τα πρώτα επίσημα τεστ του Φελίπε Μάσα στη Χερέθ, την προσεχή Τρίτη (07/02).

News 24/7

24MEDIA NETWORK