Πάλι προδόθηκε από το κιβώτιο ο Vettel

Ο Γερμανός έχει ξανά ποινή πέντε θέσεων στη σειρά εκκίνησης

Πάλι προδόθηκε από το κιβώτιο ο Vettel

Για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα, ο Sebastian Vettel ξεκινά τη μάχη για τη νίκη έχοντας σημαντικό μειονέκτημα έναντι των αντιπάλων του. Η αστοχία του κιβωτίου ταχυτήτων της Ferrari στο φινάλε της τρίτης και τελευταίας περιόδου ελεύθερων δοκιμών, έχει ως αποτέλεσμα ο Γερμανός να λάβει ποινή πέντε θέσεων στο grid του βρετανικού Grand Prix.

Έτσι, καθώς στη μάχη του Σαββάτου κατετάγη μόλις έκτος, θα εκκινήσει τον αγώνα του Σίλβερστοουν από την ενδέκατη θέση! Φυσικά, μετά από αυτή την εξέλιξη, ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δεν ήταν χαρούμενος.

 

«Πρόκειται για μία αδυναμία, στην οποία πρέπει να δώσουμε τέλος. Το να πρέπει να αλλάξεις κιβώτιο ως συνέπεια ενός ατυχήματος, έστω και μικρού όπως εκείνο που είχα στην Κίνα, είναι μέσα στο παιχνίδια. Αν και βλέπεις άλλους να έχουν ατυχήματα και να μην χρειάζεται αλλαγή. Όμως αυτή τη φορά είχαμε πάλι αστοχία. Πρέπει να βρούμε λύση», είπε ο 29χρονος.

Συνολικά ήταν η τρίτη φορά φέτος που ο Vettel προδόθηκε από το κιβώτιο της SF16-H.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πάνος Σεϊτανίδης

VIDEO

F1 AGENDA