Παραπλανητικό εξώφυλλο περιοδικού για Schumacher (PHOTOS)

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το εξώφυλλο ενός γερμανικού περιοδικού, το οποίο δημοσιεύει μια φωτογραφία του Michael Schumacher με γυαλιά ηλίου και παλτό με τη λεζάντα: "Τι τύχη! Κάθεται στον ήλιο!".

Παραπλανητικό εξώφυλλο περιοδικού για Schumacher (PHOTOS)

Η φωτογραφία του Γερμανού πρώην πιλότου της Formula 1, δείχνει τον ίδιο να φοράει γυαλιά ηλίου και χειμωνιάτικο μπουφάν, με τον τίτλο του γυναικείου περιοδικού να γράφει: "Στιγμές που αγγίζουν τις καρδιές μας".

Όμως το περιοδικό κατηγορείται για εξαπάτηση των αναγνωστών, καθώς η φωτογραφία είναι παλαιότερη και συγκεκριμένα από τις 26 Ιανουαρίου του 2013 στο Σεντ Μόριτζ της Ελβετίας.

Το γερμανικό περιοδικό ισχυρίζεται πως η σύζυγός του Schumacher, Corina, "έσπρωξε το αναπηρικό του καροτσάκι στη βεράντα του σπιτιού τους τις ήπιες φθινοπωρινές ημέρες".

Αμέσως υπήρξαν διεθνείς κατακραυγή, με το γερμανικό περιοδικό "Focus" να αποκαλεί το εξώφυλλο "παραπλανητικό".

Η διαδικτυακή έκδοση του Motorsport.com έγραψε: "Πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει κανείς; Φαίνεται ότι δεν υπάρχει όριο για ορισμένες εκδόσεις. Η πλειοψηφία των αναγνωστών δεν θα παρατηρήσει ότι η ημερομηνία που τραβήχτηκε η φωτογραφία είναι γραμμένη σε μικρή γραμματοσειρά".

Δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο περιοδικό κατηγορείται πως προσπαθεί να παραπλανήσεις τους αναγνώστες όσο αφορά στον Σουμάχερ.

Όταν ο Γερμανός πρωταθλητής βρισκόταν σε κώμα, δημοσίευσαν μια φωτογραφία του με την λεζάντα: "Ξύπνησε!". Όμως στην πραγματικότητα το άρθρο αναφερόταν σε εμπειρίες τριών άλλων ατόμων που ξύπνησαν από κώμα.

Δείτε το ντροπιαστικό εξώφυλλο:

News 24/7

24MEDIA NETWORK