Πήρε εξιτήριο και επιστρέφει σπίτι ο Schumacher

Εξιτήριο από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λωζάνης στο οποίο νοσηλευόταν, εννέα μήνες μετά από το ατύχημα που υπέστη κάνοντας σκι πήρε ο Michael Schumacher, η αποκατάσταση του οποίου θα συνεχιστεί στο σπίτι του, σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειας του.

Πήρε εξιτήριο και επιστρέφει σπίτι ο Schumacher

Στο σπίτι του θα συνεχίσει την αποθεραπεία του ο Michael Schumacher, ο οποίος πήρε εξιτήριο από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λωζάνης όπου είχε μεταφερθεί τον περασμένο Ιούνιο. Ο Γερμανός τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια που έκανε σκι στο Μεριμπέλ, ενώ κατόρθωσε να ξυπνήσει από το κώμα έξι μήνες μετά το ατύχημα που υπέστη τον Δεκέμβριο.

Η ανακοίνωση της οικογένειας του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή αναφέρει: "Από εδώ και στο εξής, η αποκατάσταση του Michael θα πραγματοποιηθεί στο σπίτι του. Λαμβάνοντας υπόψιν τα σοβαρά τραύματα που υπέστη, έχει σημειωθεί πρόοδος τις τελευταίες εβδομάδες και μήνες. Ωστόσο, υπάρχει ακόμα ένας μακρύς και δύσκολος δρόμος μπροστά μας.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλη την ομάδα του νοσοκομείου της Λωζάνης για τη λεπτομερή και υπεύθυνη δουλειά τους. Ζητάμε να συνεχίσετε να σέβεστε την προστασία της ιδιωτικής ζωής της οικογένειας του Michael και να αποφευχθούν οι εικασίες για την κατάσταση της υγείας του".

News 24/7

24MEDIA NETWORK