GP Ρωσίας: Ποινή 25 θέσεων στον Alonso

Ο Fernando Alonso θα εκκινήσει από την τελευταία θέση του grid στο Grand Prix της Ρωσίας, καθώς η Honda αποφάσισε να προβεί σε μικρές αλλαγές στον κινητήρα της McLaren, με αποτέλεσμα ο Ισπανός πιλότος να τιμωρηθεί με ποινή 25 θέσεων.

GP Ρωσίας: Ποινή 25 θέσεων στον Alonso

Δεν τελειώνουν τα προβλήματα για τον Fernando Alonso την εφετινή σεζόν. Ο Ισπανός πιλότος της McLaren θα εκκινήσει από την τελευταία θέση του grid στο Grand Prix του Σότσι, καθώς οι μηχανικοί της ομάδας πραγματοποίησαν μερικές αλλαγές στον κινητήρα του μονοθεσίου του.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η FIA να τιμωρήσει τον Alonso με ποινή 25 θέσεων. Η ομάδα αποφάσισε να προβεί σ' αυτή την κίνηση προκειμένου να είναι έτοιμη για το Grand Prix του Όστιν, το οποίο ταιριάζει περισσότερο στα χαρακτηριστικά του μονοθεσίου της McLaren.

Η Honda ευελπιστεί μέσα στον χειμώνα να αλλάξει την αρχιτεκτονική του κινητήρα, ώστε να είναι πιο αποτελεσματική και αποδοτική η εγκατάσταση Turbo και ERS συστημάτων.

Ο Alonso δεν είναι ο μοναδικός πιλότος που θα ξεκινήσει τον αγώνα με ποινή, καθώς κι ο Roberto Merhi της Marussia τιμωρήθηκε με 20 θέσεις, εξαιτίας χρήσης των συστημάτων ICE, turbochanger και MGU-H changes.

Διαβάστε ακόμα:

GP Ρωσίας (FP1): Έκπληξη με Hulkenberg

News 24/7

24MEDIA NETWORK