Ricciardo: "Το μόνο που έχει σημασία είναι ο Bianchi"

Όπως όλοι οι οδηγοί, ο Αυστραλός της Red Bull Racing είναι συγκλονισμένος.

Ricciardo: "Το μόνο που έχει σημασία είναι ο Bianchi"

Μέχρι τώρα τίποτα, ούτε ένα πολύ κακό αποτέλεσμα, δεν μπορούσε να διώξει το μόνιμο χαμόγελο από το πρόσωπο του Daniel Ricciardo. Όμως την Κυριακή μετά τη διακοπή του Grand Prix της Ιαπωνίας, ήταν κι αυτός "χτυπημένος" από τα κακά νέα για τον Jules Bianchi.

Ο Γάλλος οδηγός της Marussia έχασε τον έλεγχο της Marussia στη στροφή 7 και έπεσε πάνω σε γερανό που είχε βρεθεί στην έξοδο διαφυγής για να απομακρύνει το μονοθέσιο του Adrian Sutil που είχε βγει εκτός δρόμου ένα γύρο νωρίτερα. Ο 25χρονος υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, χειρουργήθηκε και βρίσκεται την εντατική μονάδα θεραπείας του νοσοκομείου ΜΙΕ δίνοντας μάχη για τη ζωή του.

Εύλογα, οι δηλώσεις του Ricciardo στο (πρόωρο) τέλος ενός αγώνα όπου εκκίνησε έκτος και τερμάτισε τέταρτος, ήταν επικεντρωμένες στον συναθλητή του.

" Τώρα σκεφτόμαστε μόνο τον Bianchi, αυτή είναι η αγωνία μας. Είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα και δεν είναι καθόλου ευχάριστο να μη γνωρίζεις αν ένας άλλος οδηγός είναι καλά στην υγεία του. Ήταν δύσκολος αγώνας που δεν εξελισσόταν άσχημα για εμάς, καθώς απέδωσε καρπούς η χθεσινή μας επιλογή για set-up ιδανικό για βρόχινες συνθήκες. Αλλά όπως είπα, για εμάς τώρα το μόνο που έχει σημασία είναι η κατάσταση της υγείας του Bianchi", είπε ο οδηγός από το Περθ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK