Στα χιόνια με το μονοθέσιό του ο Verstappen

O πιλότος της Toro Rosso, Max Verstappen, έκανε μια τρελή δοκιμή του μονοθεσίου του σε υψόμετρο 1.600 μέτρων και θερμοκρασίες υπό το μηδέν!

Στα χιόνια με το μονοθέσιό του ο Verstappen

Σε διακοπές βρίσκονται οι πιλότοι της Formula 1, μιας και το πρωτάθλημα αργεί ακόμη να ξεκινήσει, ωστόσο οι δοκιμές των μονοθεσίων, προκειμένουν οι ομάδες να είναι έτοιμες, δεν σταματούν.

Ο νεαρός οδηγός της Toro Rosso, Max Verstappen, όμως κλήθηκε να κάνει ίσως την πιο τρελή δοκιμή του μονοθεσίου του σε υψόμετρο 1.600 μέτρων και θερμοκρασίες υπό το μηδέν! Σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο χιονοδρομικό κέντρο του Κίτζμπουχελ στην Αυστρία, η Toro Rosso ετοίμασε ένα φαντασμαγορικό σόου.

Αφού διαμορφώθηκε κατάλληλα το μονοθέσιο και τοποθετήθηκαν αντιολισθητικές αλυσίδες στα λάστιχά του, ο Verstappen "έτρεξε" στα χιόνια, με τον κόσμο που το παρακολούθησε από κοντά να το απολαμβάνει και τις φωτογραφίες να είναι πραγματικά εντυπωσιακές.

Πάντως, η επόμενη φορά που οι πιλότοι της Formula 1 θα βρεθούν στην Αυστρία για αγώνα, οι συνθήκες θα είναι πολύ καλύτερες. Το αυστριακό Grand Prix έχει προγραμματιστεί για το τριήμερο 1-3 Ιουλίου 2016.

News 24/7

24MEDIA NETWORK