Στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα ο Σουμάχερ

Ραδιοφωνικός σταθμός στη Γαλλία μετέδωσε πως ο Μίχαελ Σουμάχερ χτύπησε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο.

Στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα ο Σουμάχερ

Την είδηση μετέδωσε πρώτος ο ραδιοφωνικός σταθμός Europe 1, κάνοντας λόγο για σοβαρό ατύχημα. Αργότερα ο διευθυντής του χιονοδρομικού κέντρου, Κριστόφ Γκερμινιόν-Λεκόμπτ επιβεβαίωσε το ατύχημα σε δηλώσεις του στο Ράδιο Μόντε Κάρλο: " Ο Σουμάχερ μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της Γκρενόμπλ. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε τη σοβαρότητα του τραυματισμού. Βρίσκεται έρευνα σε εξέλιξη για τα αίτια του ατυχήματος. Δεν γνωρίζουμε προς το παρόν αν συνέβη εντός ή εκτός πίστας".

Λίγη ώρα μετά ο ίδιος άνδρας έδωσε νέες πληροφορίες για το ατύχημα του Σουμάχερ, προσθέτοντας πως είχε τις αισθήσεις του κατά τη μεταφορά του και εξέφρασε την εκτίμηση πως ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός: " Έπεσε στις 11:07 τοπική (12:07 ώρα Ελλάδας) εκτός πίστας στο Μεριμπέλ. Φορούσε κράνος και χτύπησε σε βράχο. Οι τραυματιοφορείς βρίσκονταν κοντά του στις 11:15 τοπική. Του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στο Μουτιέ. Ήταν σοκαρισμένος, ανήσυχος, αλλά είχε τις αισθήσεις του. Πιθανώς έχουμε να κάνουμε με ένα τραύμα στο κεφάλι, αλλά δεν είναι πολύ σοβαρό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK