Τα αποκαλυπτήρια της Caterham (photos)

Λίγα λεπτά πριν από την έναρξη του πρώτου τετραημέρου δοκιμών εξέλιξης ενόψει της νέας σεζόν, η Caterham έκανε τα αποκαλυπτήρια του νέου της μονοθεσίου ονόματι CT03.

Τα αποκαλυπτήρια της Caterham (photos)

Οι Γκιέντο φαν ντερ Χαρντ και Σαρλ Πικ τράβηξαν το σεντόνι αποκαλύπτοντας το νέο δημιούργημα της ομάδας με το οποίο ελπίζουν να διατηρήσουν την 10η θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών, αλλά και να κλείσουν την ψαλίδα από τις καθιερωμένες ομάδες.

Ο επικεφαλής της μαλαισιανής ομάδας Σιρίλ Αμπιτεμπούλ δήλωσε: "Αυτό είναι το πρώτο μονοθέσιο που κατασκευάσαμε από τότε που ήρθα στην ομάδα, και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, αλλά και από τη διαχείριση των πόρων διότι παράλληλα θα ξεκινήσουμε να δουλεύουμε και για το μονοθέσιο του 2014".

Αναφερόμενος στους πιλότους της ομάδας του τόνισε: "Οι Σαρλ Πικ και Γκιέντο φαν ντερ Χαρντ είναι δύο νέοι οδηγοί αλλά παράλληλα έχουν και ένα ποσοστό εμπειρίας. Έχουν θέληση και είναι ενθουσιασμένοι για τη νέα χρονιά. Η CT03 είναι το πρώτο μονοθέσιο που κατασκευάστηκε στο Λίφιλντ το οποίο γνωρίζουμε ότι δεν θα είναι το ταχύτερο στο grid αλλά θα προσπαθήσουμε σκληρά για μια καλή χρονιά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK