Τα διαθέσιμα ελαστικά για το GP

Η Pirelli μας παρουσιάζει πόσα σετ από κάθε γόμα έχει κάθε οδηγός.

Η ώρα της εκκίνησης του Grand Prix Ιταλίας πλησιάζει και η Pirelli μοιράστηκε τα σετ ελαστικών που είναι πλέον διαθέσιμα για κάθε οδηγό, μετά το πέρας και των κατατακτήριων δοκιμών του δέκατου-τέταρτου γύρου του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Από δύο σετ μαλακής γόμας έχουν όλοι στη διάθεσή τους, αν και για τους οδηγούς της Mercedes αυτά είναι χρησιμοποιημένα. Για τους οδηγούς της Ferrari ένα σετ είναι χρησιμοποιημένο και ένα φρέσκο ενώ οι Williams έχουν από δύο φρέσκα.

Στα σετ πολύ μαλακής γόμας, όλοι οι Mercedes, Ferrari και Red Bull έχουν από τρία. Ας τα δούμε όλα αναλυτικά στο infographic που ακολουθεί.

Αποστολή στη Χίο ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο μύλος του (αντι)προσφυγικού στη Χίο

Επεισόδια, ξυλοδαρμοί, τραμπουκισμοί, απειλές και μισαλλόδοξος λόγος δηλητηριάζουν τη χιώτικη κοινωνία, βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος σε έναν πληθυσμό ταλαιπωρημένο από την κρατική απουσία και την διαχειριστική ανεπάρκεια του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος στο νησί. Ποιοι βρίσκονται από πίσω, ποιος ο ρόλος της Χρυσής Αυγής και ποια η στάση του ορθόδοξου πολιτικού κόσμου. Διαβάστε το τρίτο μέρος της έρευνας του NEWS247 στη Χίο

 

Πάνος Σεϊτανίδης

VIDEO

F1 AGENDA