Τα ελαστικά "πόνεσαν" τον Ricciardo

Ο οδηγός της Red Bull Racing αναλύει τη συμμετοχή του στο GP Ρωσίας.

Τα ελαστικά "πόνεσαν" τον Ricciardo

Το πρώτο ρωσικό Grand Prix αποτελεί παρελθόν, η Mercedes έκανε ξανά το 1-2, εξασφαλίζοντας έτσι και μαθηματικά τον τίτλο στους κατασκευαστές. Για την Infiniti Red Bull Racing ήταν ένας δύσκολος αγώνας, που ολοκληρώθηκε με διπλή εκπροσώπηση στις βαθμολογούμενες θέσεις.

Για πολλοστή φορά, ο Daniel Ricciardo κατατάχθηκε μπροστά από τον teammate του και τετράκις παγκόσμιο πρωταθλητή Sebastian Vettel. Ωστόσο, η έβδομη θέση δεν ήταν ότι καλύτερο…

"Στους πρώτους γύρους γινόταν χαμός και έχασα κάποιες θέσεις. Πρέπει να το κοιτάξουμε αυτό, κοντεύουμε στο τέλος της σεζόν αλλά δεν είχαμε πολλές καλές εκκινήσεις φέτος. Είναι εκνευριστικό. Είχα εξ αρχής προβλήματα με τα ελαστικά μου, που όσο περνούσε η ώρα αυξάνονταν. Αναγκάστηκα λοιπόν να κάνω νωρίς pit stop. Αντίθετα τα ελαστικά μέσης γόμας απέδωσαν καλά και είχαν διάρκεια, με αποτέλεσμα να έχω καλό ρυθμό και να φτάσω τον (Fernando) Alonso αν και δεν μπορούσα να τον περάσω. Συγχαρητήρια στη Mercedes – κυριάρχησαν αυτή τη σεζόν", σχολίασε ο 25χρονος Αυστραλός που παραμένει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, πίσω από τους Lewis Hamilton και Nico Rosberg.

News 24/7

24MEDIA NETWORK