Τα ελαστικά που διάλεξε κάθε οδηγός

Στο ουγγρικό Grand Prix οι επιλογές ελαστικών έχουν μεγάλη σημασία.

Φτάσαμε ήδη στα μισά της σεζόν και η πίστα του Χανγκαρόρινγκ φιλοξενεί τον ενδέκατο εκ των είκοσι-ενός γύρων του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1. Το Grand Prix Ουγγαρίας παραδοσιακά προσφέρει εκπλήξεις και ένας παράγοντας που παίζει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα, είναι τα ελαστικά.

Για τη μάχη της Βουδαπέστης η Pirelli έχει διαθέσιμες τη μέση, τη μαλακή και την πολύ μαλακή γόμα. Η πρώτη έχει λευκά διακριτικά και δουλεύει καλύτερα σε χαμηλές θερμοκρασίες. Δύσκολα θα τη δούμε να χρησιμοποιείται την Κυριακή και δεν είναι τυχαίο πως πλην τριών, όλοι οι άλλοι οδηγοί επέλεξαν μόνο το ένα σετ που τους υποχρεώνουν οι κανονισμοί.

Η δεύτερη έχει κίτρινα διακριτικά και η προσαρμοστικότητά της αναμένεται να την κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή στον αγώνα της Κυριακής ενώ η τρίτη, με τα κόκκινα διακριτικά, θα αποτελέσει τη λογική επιλογή στο κυνήγι της pole position.

Ας δούμε αναλυτικά τις επιλογές κάθε οδηγού, στο infographic που ακολουθεί:

 

Αποστολή στη Χίο ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο μύλος του (αντι)προσφυγικού στη Χίο

Επεισόδια, ξυλοδαρμοί, τραμπουκισμοί, απειλές και μισαλλόδοξος λόγος δηλητηριάζουν τη χιώτικη κοινωνία, βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος σε έναν πληθυσμό ταλαιπωρημένο από την κρατική απουσία και την διαχειριστική ανεπάρκεια του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος στο νησί. Ποιοι βρίσκονται από πίσω, ποιος ο ρόλος της Χρυσής Αυγής και ποια η στάση του ορθόδοξου πολιτικού κόσμου. Διαβάστε το τρίτο μέρος της έρευνας του NEWS247 στη Χίο

 

Πάνος Σεϊτανίδης

VIDEO

F1 AGENDA