Τέλος στις ελπίδες για Audi στην F1

Οι Γερμανοί αποχωρούν από το WEC αλλά θα εστιάσουν σε άλλο θεσμό.

Τέλος στις ελπίδες για Audi στην F1

Χρόνια τώρα φημολογείται η εμπλοκή του VW Group στη Formula 1, είτε με τη Volkswagen, είτε με την Audi. Ωστόσο, πάντα η δικαιολογία ήταν πως όσο οι Γερμανοί μάχονταν σε αγώνες αντοχής, ήταν δύσκολο να έχουν ένα τέτοιο και τόσο κοστοβόρο παράλληλο πρόγραμμα.

Μετά από 18 χρόνια, με 13 νίκες στον θρυλικό 24ωρο αγώνα του Μαν, η Audi τελικά αφήνει τους αγώνες αντοχής και το WEC, όχι όμως για τη Formula 1.

Η μάρκα από το Ίνγκολσταντ στρέφεται στο πρωτάθλημα της Formula E, με τα αμιγώς ηλεκτρικά μονοθέσια! Κι αυτό διότι ο συγκεκριμένος θεσμός ταιριάζει με το προϊοντικό της μέλλον αφού από το 2018 λανσάρει τα πρώτα της αμιγώς ηλεκτρικά επιβατικά οχήματα.

Παράλληλα, η Audi όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει την εμπλοκή της στο Γερμανικό Πρωτάθλημα Τουρισμού, γνωστό ως DTM, αλλά και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα RallyCross αν και εκεί, αντί για εργοστασιακή συμμετοχή, θα παρέχει εργοστασιακή υποστήριξη στην ομάδα του παγκόσμιου πρωταθλητή του 2016, Mattias Ekstrom.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πάνος Σεϊτανίδης

VIDEO

F1 AGENDA