Θα επιστρέψει η F1 στο Λας Βέγκας;

Ο Bernie Ecclestone επιδιώκει τη διεξαγωγή δύο Grand Prix στις ΗΠΑ.

Θα επιστρέψει η F1 στο Λας Βέγκας;

Έχουν περάσει ήδη 34 χρόνια από την τελευταία φορά που ο μαγικός κόσμος της Formula 1 επισκέφτηκε το Λας Βέγκας στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής αλλά δεν αποκλείεται να έχουμε ξανά αγώνα εκεί στο προσεχές μέλλον!

Ο 83χρονος Βρετανός έκανε πριν μερικές μέρες αναφορά για συμβόλαιο με τους promoters της συγκεκριμένης προσπάθειες για έναν αγώνα στην πόλη του τζόγου αλλά δεν είχε μπει σε λεπτομέρειες.

Όταν ρωτήθηκε στο περιθώριο του Grand Prix του Μπαχρέιν, παραδέχθηκε πως ακόμα δεν υπάρχει οριστική συμφωνία και πως θα υπήρχαν νέες συζητήσεις αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ο ισχυρός άνδρας της Formula 1 έβαλε ορίζοντα διετίες ενώ όπως τόνισε, η πόλη της Νεβάδα είναι έτοιμη να υποδεχθεί την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ειδικά από τη στιγμή που πλέον βρίσκεται στο καλεντάρι της Formula E.

Η κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού είχε επισκεφτεί το Λας Βέγκας τη διετία 1981-1982, με τον αγώνα να πραγματοποιείται στο πάρκινγκ του Caesars Palace!

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

 

Πάνος Σεϊτανίδης

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

VIDEO

F1 AGENDA