Θα τρέξει κανονικά στο Grand Prix της Μαλαισίας ο Alonso

Ο Fernando Alonso πέρασε όλα τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και η FIA έδωσε το τελικό "οκ" στον Ισπανό για να τρέξει στο Grand Prix της Μαλαισίας την Κυριακή (29/3).

Θα τρέξει κανονικά στο Grand Prix της Μαλαισίας ο Alonso

Έτοιμος να επιστρέψει στην πίστα είναι ο Fernando Alonso. Ο Ισπανός βρέθηκε από νωρίς το πρωί της Πέμπτης (26/3) στο ιατρικό κέντρο της Σεπάνγκ στην Μαλαισία και πέρασε από αρκετά ιατρικά τεστ. Οι δοκιμές και τα τεστ στα οποία υποβλήθηκε ήταν ειδικά σχεδιασμένα για τον ίδιο και κράτησαν πάνω από μία ώρα, αλλά όπως φάνηκε τα αντανακλαστικά του και η μνήμη του είναι σε πλήρη εγρήγορση.

Έτσι, η FIA έδωσε το τελικό "οκ" στον Ισπανό για να τρέξει την Κυριακή (29/3) στο Grand Prix της Μαλαισίας, με τον ίδιο να δηλώνει μετά τα ιατρικά τεστ: "Είμαι χαρούμενος που θα βρίσκομαι και πάλι στην πίστα. Θέλω να ευχαριστήσω το Γενικό Νοσοκομείο της Καταλονίας για την φροντίδα και την αγάπη που μου έδειξε, καθώς και τους ανθρώπους της McLaren για τον επαγγελματισμό τους".

Η FIA από την μεριά της εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για την κατάσταση του Alonso, επιβεβαιώνοντας την συμμετοχή του στο ερχόμενο Grand Prix: "Ο Alonso έχει περάσει όλα τα υποχρεωτικά τεστ φυσικής κατάστασης και ως εκ τούτου κρίνεται κατάλληλο να αγωνιστεί".

News 24/7

24MEDIA NETWORK