To αφεντικό και το Spice Girl

Αυτός είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους επικεφαλής ομάδων της Formula 1. Παγκόσμιος πρωταθλητής από τα 36 του, με τέσσερα παγκόσμια πρωταθλήματα στα 40! Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το διάσημο ζευγάρι στο Red Bull Ring.

To αφεντικό και το Spice Girl

Αυτός είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους επικεφαλής ομάδων της Formula 1. Παγκόσμιος πρωταθλητής από τα 36 του, με τέσσερα παγκόσμια πρωταθλήματα στα 40! Αυτή, παρότι ο Θεός δεν την προίκισε με ιδιαίτερο ταλέντο στη φωνητική, κατάφερε να κάνει καριέρα και μάλιστα σπουδαία, όντας μέλος του συγκροτήματος των Spice Girls.

Ο λόγος για τον διευθυντή της Red Bull Racing, Christian Horner και την κατά ένα χρόνο μεγαλύτερή του, Geri Halliwell, που αυτή την περίοδο αποτελεί το αγαπημένο ζευγάρι κάθε σκανδαλοθηρικής εφημερίδας και κουτσομπολίστικου περιοδικού της γηραιάς Αλβιόνας.

Γνωρίστηκαν όταν η Βρετανίδα επισκέφτηκε ως VIP την RBR σε ένα Grand Prix, ακολούθησε δεύτερη επίσκεψη, τρίτη… και μετά τα πράγματα πήραν το δρόμο τους.

Στο προηγούμενο Grand Prix, στην Αυστρία, ο τηλεοπτικός φακός δεν εντόπισε τη Geri που είναι ολημερίς κρυμμένη στα άδυτα του «Σταθμού Ενέργειας» της Red Bull στα paddock του Spielberg. Ωστόσο ο δικός μας φωτογραφικός φακός, τους εντόπισε όταν αργά το απόγευμα όταν ο Horner προσπαθούσε να πάρει την αγαπημένη του από τα αδιάκριτα βλέμματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK