Το GP Άμπου Ντάμπι στην TV

Τι ώρες μπορείτε να δείτε τι από τo σιρκουί της Γιας Μαρίνα

Το GP Άμπου Ντάμπι στην TV

Η ώρα του μεγάλου τελικού επιτέλους έφτασε! Lewis Hamilton και Nico Rosberg ερίζουν για τον φετινό παγκόσμιο τίτλο και όλα θα κριθούν στο Grand Prix του Άμπου Ντάμπι που αποτελεί και την τελευταία "στροφή" της 19 αγώνων σεζόν του 2014.

Μάχη για το θρόνο σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό, στον μοναδικό αγώνα που διεξάγεται σούρουπο αφού αρχίζει με το φως του ήλιου και ολοκληρώνεται υπό το φως των προβολέων. Όπως πάντα, η τηλεόραση του Alpha και ο ΟΤΕ TV θα σας "ταξιδέψουν" στον τόπο διεξαγωγής του τελευταίου φετινού αγώνα. Το συνδρομητικό κανάλι θα προσφέρει live όλες τις περιόδους ελεύθερων δοκιμών αλλά και τη μάχη της pole position.

Όσο για τον αγώνα της Κυριακής, θα προβληθεί live και στον Alpha, με το pre-race show να αρχίσει στις 14.10 το μεσημέρι. Σε αυτό μπορείτε να θυμηθείτε όλες τις φετινές κόντρες των δύο οδηγών της Mercedes, όσα καταγράφει η κάμερα του καναλιού της Κάντζας στο πλαίσιο της αποστολής που πραγματοποιείται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αλλά και ενδιαφέροντα θέματα από τον κόσμο του αυτοκινήτου.

Αναλυτικά οι μεταδόσεις του τριημέρου:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

10:50 Πρώτη περίοδος ελεύθερων δοκιμών ΟΤΕ TV

14:50 Δεύτερη περίοδος ελεύθερων δοκιμών OTE TV

ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

11:50 Τρίτη περίοδος ελεύθερων δοκιμών OTE TV

14:50 Κατατακτήριες δοκιμές OTE TV

ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

13:45 Εκπομπή Grand Prix ΟΤΕ TV

14:10 Εκπομπή F1 Countdown ALPHA

News 24/7

24MEDIA NETWORK