Το συγκινητικό μήνυμα της οικογένειας Schumacher

Μετά από καιρό, η επίσημη ιστοσελίδα του Michael Schumacher απέκτησε και πάλι "ζωή". Διαβάστε το γεμάτο συγκίνηση μήνυμα με το οποία η οικογένεια του Γερμανού ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που τη στήριζε τόσους μήνες.

Το συγκινητικό μήνυμα της οικογένειας Schumacher

Η επίσημη ιστοσελίδα του Michael Schumacher απέκτησε και πάλι "ζωή" για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Γερμανού πιλότου.

Η οικογένεια του όπως είχε ανακοινώσει από την Τετάρτη (12/11), δημοσίευσε ένα ευχαριστήριο γράμμα, προς όλους τους φίλους τους "Σούμι" που στάθηκαν δίπλα του και τον στήριξαν όλους αυτούς τους μήνες.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε η οικογένεια Michael Schumacher:

"Οι ευχές σας μας δίνουν κουράγιο. Eξακολουθούν να έρχονται καθημερινά ευχές ανάρρωσης για τον Michae και η έκταση της συμπαράστασης εξακολουθεί να μας αφήνει άφωνους. Το μόνο που μπορούμε να επαναλάβουμε, είναι ένα ευχαριστώ, που δίνετε μάχη μαζί με αυτόν και με εμάς. Παραμένουμε αισιόδοξοι και ελπίζουμε τα καλύτερα για τον Michae.

Η δύναμή σας μας βοηθά, να συνεχίσουμε να τον υποστηρίζουμε στον αγώνα του", καταλήγει το μήνυμα το οποίο συνυπογράφουν η σύζυγος του Σουμάχερ, και τα δύο του παιδιά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK