Το ταχύτερο πιτ - στοπ από τη Red Bull

Αστραπιαία ήταν η κινητοποίηση των μηχανικών της Red Bull μόλις ο Μαρκ Γουέμπερ εισήλθε στα πιτ, με την ομάδα να πραγματοποιεί νέο παγκόσμιο ρεκόρ, αφού κατάφερε να αλλάξει και τους τέσσερις τροχούς του μηχανοκίνητου του Αυστραλού σε μόλις 1.92 δευτερόλεπτα.

Το ταχύτερο πιτ - στοπ από τη Red Bull

Δεν σπάει μόνο ο Ζεμπάστιαν Φέτελ όλα τα ρεκόρ στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1 αλλά και η Red Bull. Η ομάδα των "κόκκινων ταύρων" πραγματοποίησε νέο παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας στα πιτ στοπ, καθώς οι μηχανικοί της κατόρθωσαν να αλλάξουν και τα τέσσερα λάστιχα της RB9 του Μαρκ Γουέμπερ μέσα σε μόλις 1.92 δευτερόλεπτα. Αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού που σπάει το φράγμα των 2 δευτερολέπτων.

Η Red Bull κατείχε και το προηγούμενο ρεκόρ, το οποίο είχε πετύχει στο Grand Prix της Μαλαισίας, με χρόνο 2.05 δευτερόλεπτα. Μετά την επίτευξη του νέου ρεκόρ, η ομάδα έγραψε στην ιστοσελίδα της: "Τα χρονόμετρα της ομάδας κατέγραψαν το πιτ - στοπ του Μαρκ στα 1.923 δευτερόλεπτα, ένα απίστευτο κοτόρθωμα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK