Τρόμος για τον Button και τη σύζυγό του

Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Jenson Button και η σύζυγός του, Jessica, έπεσαν θύματα ληστείας, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας "The Sun".

Τρόμος για τον Button και τη σύζυγό του

Τρομακτικές στιγμές για τον πιλότο της McLaren, Jenson Button και τη γυναίκα του, Jessica, οι οποίοι έπεσαν θύματα ληστείας στην βίλα τους, στο Σεν Τροπέ. Οι δράστες, χρησιμοποιώντας αναισθητικό μέσω του συστήματος κλιματισμού, υπνώτισαν και στη συνέχεια έκλεψαν αντικείμενα και κοσμήματα αξίας 300.000 ευρώ!

Όταν ο Button και η σύζυγός του ξύπνησαν από το... λήθαργο, ήταν εμφανώς ζαλισμένοι και αρχικά δεν συνειδητοποίησαν πως είχαν κλαπεί αντικείμενα από την οικία τους.

"Δύο άνδρες εισέβαλαν στην οικία μας, ενώ όλοι κοιμόντουσαν και έκλεψαν αντικείμενα μεγάλης αξίας, μεταξύ των οποίων και το δακτυλίδι της Jessica από τον γάμο μας", ανέφερε ο Βρετανός πιλότος στην "Sun".

"Η αστυνομία ανέφερε πως η χρήση αυτής της μεθόδου είναι αυξημένη το τελευταίο διάστημα στην περιοχή, καθώς βάζουν υπνωτικό στο σύστημα κλιματισμού, με αποτέλεσμα τα θύματα να πέφτουν σε λήθαργο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK