Vettel: "Η φιλοδοξία μας είναι να γίνουμε πρωταθλητές"

Ο Sebastian Vettel δήλωσε πως η Ferrari έχει κάνει τρομερά βήματα προόδου και έχει συνεχώς ανοδική πορεία, ωστόσο για να κατακτήσει τον τίτλο, πρέπει να προσπεράσει την Mercedes.

Vettel: "Η φιλοδοξία μας είναι να γίνουμε πρωταθλητές"

Ο Γερμανός πιλότος πιστεύει πολύ στην Ferrari και το μονοθέσιο του, τονίζοντας πως είναι πολύ ανταγωνιστικό και μπορεί να κάνει την διαφορά, με αφορμή το επικείμενο Grand Prix του Μονακό την Κυριακή. (24/5)

"Έχουμε ανατρέψει όλα τα δεδομένα και αν συνεχίσουμε έτσι θα είμαστε χαρούμενοι. Πιστεύω πως το αμάξι μας δουλεύει γενικότερα πολύ καλά και σε υψηλές και σε χαμηλές ταχύτητες εξίσου", ανέφερε ο Vettel.

Η Ferrari και ο Γερμανός οδηγός είχαν κάνει ένα πολύ δυναμικό ξεκίνημα στην σεζόν μετά την νίκη τους στην Μαλαισία, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, αφού η Mercedes κέρδισε τα επόμενα 3 Grand Prix με τους Rosberg και Hamilton (2 φορές). Στο τελευταίο GP της Μπαρτσελόνα, ο Vettel τερμάτισε στην 3η θέση, κυρίως της κακής του εκτίμησης στην τελευταία στροφή.

"Είναι αλήθεια πως στην τελευταία στροφή δεν ήμασταν όσο ανταγωνιστικοί πρέπει παρόλα αυτά πιστεύω πως κάναμε ένα σημαντικό βήμα. Είμαι αισιόδοξος πως είμαστε στον σωστό τον δρόμο και προσπαθούμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε σε όλους τους τομείς".

O Vettel δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει και για το πρωτάθλημα, λέγοντας πως για να μπορέσει η Ferrari να το διεκδικήσει, θα πρέπει πάρει το προβάδισμα από την Mercedes.

"Πρέπει να σιγουρευτούμε πως θα αρχίσουμε να προσπερνάμε την Mercedes για να μιλάμε για το πρωτάθλημα. Έχουμε εκπλήξει αρκετό κόσμο και έχουμε κάνει ένα τεράστιο βήμα. Η φιλοδοξία μας είναι να να γίνουμε πρωταθλητές αλλά πρέπει να είμαστε και ρεαλιστές και να μην ξεχνάμε το παρελθόν".

Διαβάστε ακόμη:

GP Μονακό (FP2): Hamilton πριν τη βροχή

GP Μονακό (FP1): Προβάδισμα ο Hamilton, έκπληξη ο 17χρόνος Verstappen

News 24/7

24MEDIA NETWORK