Vettel: "Όλοι ξέρουμε πόσο γλιστρούσε"

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής μίλησε για το ατύχημα του Jules Bianchi.

Vettel: "Όλοι ξέρουμε πόσο γλιστρούσε"

Πρόωρα ολοκληρώθηκε το Grand Prix στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, λόγω του σοβαρού ατυχήματος του Jules Bianchi. Ο Γάλλος έπεσε με τη Marussia του πάνω στο γερανό που προσπαθούσε να απομακρύνει το μονοθέσιο του Adrian Sutil, που είχε έξοδο ένα γύρο νωρίτερα.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και την κατάσταση του να χαρακτηρίζεται κρίσιμη. Η εξέλιξη αυτή δεν επέτρεψε στον οδηγό της Red Bull Racing να χαρεί για την εμφάνιση που τον είχε φέρει από την ένατη στην τρίτη θέση.

Χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του τέσσερις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή λίγο μετά τη διακοπή του αγώνα: " Όλα όσα συνέβησαν στην πίστα είναι δευτερευούσης σημασίας. Ένας από εμάς βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί η πορεία της υγείας του. Ο Jules είχε ένα πολύ άσχημο ατύχημα και ευχή μας είναι να έχουμε σύντομα κάποια καλά νέα.

Το να μη γνωρίζεις τι συμβαίνει είναι απαίσιο, νομίζω πως η σκέψη όλων των οδηγών είναι κοντά του. Ξέρουμε όλοι πόσο γλιστρούσε και πόσο δύσκολες ήταν οι συνθήκες στην πίστα. Ελπίζουμε για το καλύτερο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK