ΒΟΜΒΑ: Ο Rosberg ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του!

Μοιάζει απίστευτο, αλλά είναι αλήθεια. Ο Nico Rosberg ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσυρθεί από τη Formula 1, λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του παγκοσμίου πρωταθλήματος!

ΒΟΜΒΑ: Ο Rosberg ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του!

Αν και διανύει μόλις το 31ο έτος της ηλικίας του, ο Γερμανός πιλότος της Mercedes αιφνιδίασε άπαντες την Παρασκευή, ανακοινώνοντας το τέλος του από τη Formula 1, πριν καν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Μεταξύ άλλων στη γραπτή του δήλωση τονίζει ότι δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος για αυτή την απόφαση του, πέρα από το γεγονός ότι μετά την κατάκτηση του τίτλου ολοκλήρωσε το μεγαλύτερο στόχο που είχε στην καριέρα του.

Συγκεκριμένα αναφέρει: "Από το πρωί της Κυριακής πριν τον αγώνα στο Άμπου Ντάμπι ήξερα ότι μπορεί να ήταν ο τελευταίος αγώνας της καριέρας μου και αυτό το συναίσθημα "καθάρισε" το μυαλό μου. ήθελα να απολαύσω κάθε κομμάτι της εμπειρίας γνωρίζοντας ότι μπορεί να είναι η τελευταία φορά. Πήρα την οριστική μου απόφαση το απόγευμα της Δευτέρας.

Στα 25χρόνια που είμαι σε αγώνες ταχύτητας ήταν το όνειρο μου να γίνω Παγκόσμιος πρωταθλητής στην Formula 1. Μέσα από σκληρή δουλειά, πόνο, θυσίες αυτός έγινε ο στόχος μου. Τώρα τον πέτυχα. Ανέβηκα το βουνό, είμαι στην κορυφή και αισθάνομαι καλά. Εκείνο που αισθάνομαι περισσότερο τώρα είναι μεγάλη ευγνωμοσύνη σε όσους με υποστήριξαν και έκαναν το όνειρο μου πραγματικότητα.

Αυτή η χρονιά ήταν ιδιαίτερα σκληρή. Πιέστηκα σαν τρελός σε κάθε τομέα μετά την απογοήτευση των τελευταίων δύο χρόνων. Με γέμισαν κίνητρο σε επίπεδο που δεν είχα ζήσει πριν. Αυτό φυσικά είχε αντίκτυπο και στους ανθρώπους που αγαπώ. Όλη η οικογένεια μου έκανε θυσίες. Έβαλαν τα πάντα κάτω από τον στόχο μας. Δεν μπορώ να βρω λέξεις για να ευχαριστήσω τη σύζυγο μου Βίβιαν. Ήταν απίστευτη. Κατάλαβε ότι αυτή η σεζόν ήταν η μεγάλη μας ευκαιρία να τα καταφέρουμε και δημιούργησε το κενό για εμένα να μπορώ να επανέρχομαι ανάμεσα στους αγώνες. Πρόσεχε την κόρη μας κάθε βράδυ, μιλούσαμε όταν τα πράγματα γίνονταν σκληρά και έβαλε το πρωτάθλημα μας πρώτο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK