Χάμιλτον: "Σπατάλησα τα καλύτερα χρόνια μου"

Έξι μήνες μετά την αποχώρησή του από την McLaren, οι σχέσεις του Λιούις Χάμιλτον με την πρώην ομάδα του δεν φαίνεται να έχουν αποκατασταθεί, με τον Βρετανό να δηλώνει πως σπατάλησε τα καλύτερά χρόνια του εκεί.

Χάμιλτον: "Σπατάλησα τα καλύτερα χρόνια μου"

Η απόφαση του Λιούις Χάμιλτον να αποχωρήσει από την ομάδα που ανήκε για χρόνια, τον περασμένο χειμώνα, πυροδότησε τις φήμες που ήθελαν τις σχέσεις του με τον αφεντικό της McLaren, Ρον Ντένις, να μην είναι οι καλύτερες δυνατές. Οι φήμες αυτές ενισχύθηκαν όταν ο τελευταίος δήλωσε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αναφερόμενος σε πρώην μέλος της ομάδας: "Όταν παραβλέπεις το στόχο αυτού που κάνεις, τότε χάνεις το νόημα του τι χρειάζεται για να γίνεις πρωταθλητής".

Την ίδια στιγμή ο 28χρονος πιλότος της Mecedes, άφησε αιχμές για την McLaren καθώς παραδέχθηκε πως αποχώρησε από την ομάδα επειδή σπαταλούσε το χρόνο του και τις ευκαιρίες του να κατακτήσει πρωταθλήματα.

"Ένας τίτλος δεν έχει τόσο μεγάλο κύρος καθώς πολλοί έχουν κερδίσει από ένα πρωτάθλημα. Αυτό που πλέον σε κάνει ξεχωριστό είναι τα δύο, τρία ακόμα και τέσσερα πρωταθλήματα. Ξεκίνησα στη Formula 1 και σχεδόν κέρδισα τον πρώτο μου χρόνο, τον δεύτερο κέρδισα στην πραγματικότητα αλλά από τότε δεν είχα ποτέ ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο. Το αυτοκίνητο κάνει τη διαφορά κι έτσι απλώς σπαταλάς τα καλύτερα σου χρόνια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK