Χωρίς ντροπή!

Ο Daniel Ricciardo αποκαλύπτει τις προθέσεις του για το GP Σιγκαπούρης.

Χωρίς ντροπή!

Συναρπαστική ήταν η μάχη της pole position στο μεγάλο λιμάνι της Ανατολής, με μόλις τρία δέκατα του δευτερολέπτου να χωρίζουν τους έξι πρώτους. Ο Lewis Hamilton επικράτησε του Nico Rosberg για μόλις επτά χιλιοστά, με τους οδηγούς της Infiniti Red Bull Racing να βρίσκονται αύριο στη δεύτερη σειρά της εκκίνησης.

Ο Daniel Ricciardo σταμάτησε τα χρονόμετρα στο 1:45.854, επίδοση που ήταν πιο κοντά απ’ ότι περίμενε σε σχέση με εκείνες των Mercedes.

"Ερχόμενοι εδώ στη Σιγκαπούρη, σκεφτόμασταν πως αν στις κατατακτήριες δοκιμές ήμασταν 2 ή 3 δέκατα του δευτερολέπτου πίσω από τις Mercedes, θα είχαμε ρεαλιστικές ελπίδες να τις ανταγωνιστούμε στον αγώνα. Τελικά βρεθήκαμε ακόμα πιο κοντά, πράγμα ευχάριστο. Αν η εκκίνηση μου είναι καλή, αυτό που θα έχει σημασία είναι να είμαστε έξυπνοι, να επιλέξουμε σωστή στρατηγική. Αν βρεθώ κοντά τους, θα προσπαθήσω να περάσω. Δεν… ντρέπομαι φέτος σε αυτό τον τομέα, αν και θα είναι δύσκολο να τα καταφέρω σε ένα σιρκουί πόλης. Η Σιγκαπούρη είναι κοντά στην πατρίδα μου και είναι ωραίο που βλέπω σημαίες της Αυστραλίας στις κερκίδες. Ελπίζω αύριο να τους χαρίσω ένα βάθρο", είπε ο 25χρονος Ricciardo.

News 24/7

24MEDIA NETWORK