Ανανέωσε με την Honda o Crutchlow

Με τα χρώματα της LCR Honda θα αγωνίζεται και τις δύο επόμενες σεζόν ο Cal Crutchlow, ο οποίος αυτή τη στιγμή κατοικεί στην 9η θέση της γενικής κατάταξης με 74 βαθμούς.

Ανανέωσε με την Honda o Crutchlow

Ο Cal Crutchlow έχει ικανοποιήσει τους ανθρώπους της LCR Honda με την εφετινή του απόδοση, γεγονός που οδήγησε σε επέκταση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

"Είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους αναβάτες του MotoGP. Έχει τη δυνατότητα να ανταγωνιστεί τους κορυφαίους, όπως απέδειξε και στην Αργεντινή (σ.σ. κατετάγη τρίτος). Πρόκειται για εξαιρετικό επαγγελματία και κατά τη διάρκεια της σεζόν έχουμε αποκτήσει πολύ καλές σχέσεις", δήλωσε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της ομάδας Lucio Cecchinello.

Ο 29χρονος Βρετανός, από την πλευρά του, είπε μεταξύ άλλων: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίζω με την LCR Honda για τα επόμενα δύο χρόνια. O Lucio διαθέτει μία φανταστική ομάδα και ανυπομονώ να δέσω ακόμα περισσότερο με αυτήν. Αρχίσαμε καλά τη σεζόν και πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά το υπόλοιπο διάστημα, καθώς και την επόμενη χρονιά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK