Δεν επιστρέφει ο Στόνερ

Με συνέντευξή του στην ιταλική έκδοση του περιοδικού Vogue, o Κέισι Στόνερ διέψευσε την έντονη φημολογία που τον θέλει να επιστρέφει στη δράση, αφού έχει ρίξει το βάρος στην οικογένειά του.

Δεν επιστρέφει ο Στόνερ

Το τελευταίο διάστημα υπήρξε έντονη φημολογία περί επιστροφής του Κέισι Στόνερ, ιδίως όταν η Honda ανακοίνωσε ότι θα εργαστεί σε εκείνη ως δοκιμαστής. Ο Σουχέι Νακαμότο δεν έχει κρύψει ποτέ ότι η ιαπωνική ομάδα προτίθεται να τον υποδεχθεί εκ νέου με ανοιχτές αγκάλες, ενώ ισπανικά δημοσιεύματα έχουν αναφέρει πως γίνονται προσπάθειες για την επανασύνδεση.

Η είδηση ότι ο σπουδαίος αναβάτης επρόκειτο να παρακολουθήσει το Grand Prix του Όστιν επανέφερε στο προσκήνιο τα σενάρια περί επιστροφής στο μέλλον. Η αλήθεια, πάντως, είναι διαφορετική, καθώς εκείνος πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του Σαββατοκύριακου στο Σιάτλ, όπου παρακολούθησε το φίλο του Ράιαν Βιγιοπότο να διεκδικεί τον τίτλο στο Supercross. Την Κυριακή απλώς επισκέφθηκε τους πρώην συμπαίκτες του.

Αν η ολιγόωρη παραμονή του 28χρονου Αυστραλού στην πίστα του Όστιν δεν ήταν αρκετή για να διαψεύσει τη φημολογία, η συνέντευξή του στο ιταλικό Vogue ήταν πέρα για πέρα διαφωτιστική, αφού ξεκαθάρισε ότι οι προτεραιότητές του δεν είναι αγωνιστικές.

"Θέλω να περνάω περισσότερη ώρα με την οικογένειά μου και να αποκτώ εμπειρίες έξω από τα πάντοκ. Μου λείπουν κάποια πράγματα, κάποια συναισθήματα που ένιωθα όταν οδηγούσα, αλλά αυτά δεν είναι αρκετά για να με κάνουν να επιστρέψω", δήλωσε ο Στόνερ στο περιοδικό, ο οποίος αποκάλυψε ότι μεταξύ άλλων ότι θυμάται με νοσταλγία την ομάδα των μηχανικών που τον ακολούθησε από την Ducati στην Honda, καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά: "Ήταν σαν οικογένειά μου".

Αν ο δις πρωταθλητής αποφασίσει να επιστρέψει στο MotoGP, ενδεχομένως να έχει διαφορετικό ρόλο (μάνατζερ ή σύμβουλος εκκολαπτόμενων αναβατών). Κατά διαστήματα, εξάλλου, έχει επισημάνει τις δυσκολίες των νεαρών Αυστραλών να διακριθούν σε παγκόσμιο επίπεδο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK