Φιλικό στη μνήμη του Σιμοντσέλι

Οδηγοί του MotoGP χαλάρωσαν ενόψει της νέας σεζόν, παίζοντας ποδόσφαιρο στον πρώτο φιλικό αγώνα στη μνήμη του Μάρκο Σιμοντσέλι.

Φιλικό στη μνήμη του Σιμοντσέλι

Η αυλαία του MotoGP ανοίγει την προσεχή Κυριακή στην πίστα Λοσάιλ στο Κατάρ. Σε μια από τις τελευταίες ευκαιρίες που είχαν να χαλαρώσουν οι αναβάτες συμμετείχαν στον πρώτο ποδοσφαιρικό αγώνα στη μνήμη του αδικοχαμένου Ιταλού.

Ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο, ο Ματία Παζίνι και ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής στα 125cc, Μανουέλ Ποτζιάλι αγωνίστηκαν μαζί με φίλους του Σιμοντσέλι και μέλη της ιταλικής τηλεόρασης.

Για την ιστορία η "Nazionale TV" επικράτησε 3-2 της "Minos System" του Παζίνι. Ο πατέρας του Μάρκο, Πάολο Σιμοντσέλι, δέχθηκε μια τιμητική φανέλα με το Νο58 στην πλάτη.

Τα έσοδα του αγώνα στο στάδιο "Νικολέτι ντι Ριτσιόνε" διατέθηκαν για τους σκοπούς του ιδρύματος που φέρει το όνομα του αναβάτη από το Κοριάνο.

Ορισμένοι από τους σκοπούς του ιδρύματος είναι η ανακαίνιση ενός κέντρου για άτομα με αναπηρία στην περιοχή, η οικονομική βοήθεια σε γιατρούς που ασκούν έργο στην Αφρική και η ενίσχυση των φτωχών ανθρώπων στην κεντρική Αμερική.

News 24/7

24MEDIA NETWORK