GP Ιντιανάπολις: Θρίαμβος Μάρκες, το 1-2 η Honda

Το φαινόμενο της εφετινής χρονιάς ακούει στο όνομα Μαρκ Μάρκες, ο οποίος έχει κερδίσει και τους τρεις αγώνες που διεξήχθησαν επί αμερικανικού εδάφους, με τελευταίο σταθμό την Ιντιανάπολις.

GP Ιντιανάπολις: Θρίαμβος Μάρκες, το 1-2 η Honda

Ο Ισπανός αναβάτης δεν έκανε καλή εκκίνηση και στην πρώτη στροφή ήταν 3ος, εν συνεχεία όμως, ανέβασε αισθητά την απόδοσή του και αφού προσπέρασε τους Ντάνι Πεδρόσα, Χόρχε Λορένθο, πανηγύρισε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του.

Η νίκη της Repsol Honda ήταν διπλή, αν αναλογιστεί κανείς ότι στους τελευταίους γύρους ο Πεδρόσα άφησε πίσω του τον Λορένθο και τερμάτισε 2ος με διαφορά 3,4 δευτερολέπτων από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας.

Η Yamaha αρκέστηκε στο 3-4, καθώς ο Λορένθο έστριψε πρώτος και προηγήθηκε σε μεγάλο μέρος του αγώνα, αλλά δεν μπόρεσε να πάει κόντρα στην καλή παράδοση της Honda επί αμερικανικού εδάφους.

Στην 4η θέση τερμάτισε ο Βαλεντίνο Ρόσι, ο οποίος έμεινε πολύ πίσω στο πρώτο κομμάτι και σταδιακά άρχισε να ανεβάζει το ρυθμό του, για να βγει νικητής στη μάχη με τους Καλ Κράτσλοου και Άλβαρο Μπαουτίστα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK