GP Σάχσενρινγκ (QF): Το "1-2" η Honda

Σαρωτικές ήταν οι εργοστασιακές Honda RC213V στις κατατακτήριες δοκιμές του Σάχσενρινγκ, καθώς οι Marc Márquez και Dani Pedrosa έκαναν το "1-2" μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα.

GP Σάχσενρινγκ (QF): Το "1-2" η Honda

Ο Marc Márquez, ο οποίος στις τελευταίες πέντε επισκέψεις του στη γερμανική πίστα μετρά ισάριθμες pole positions και νίκες (μία στα 125cc, δύο στη Moto2 και δύο στα MotoGP), διέλυσε το ρεκόρ ταχύτερου γύρου (1'20.937) που είχε ο ίδιος από τις κατατακτήριες του 2014, βελτιώνοντας το κατά έξι ολόκληρα δέκατα (1'20.336).

Ο Καταλανός αναβάτης δείχνει σε τρομερή κατάσταση σε αυτήν την πίστα έχοντας σημειώσει τον καλύτερο χρόνο σε κάθε session που έχει διεξαχθεί αυτό το διήμερο, φτάνοντας στην τέταρτη pole position του εφετινού πρωταθλήματος, την 26η στη μεγάλη κατηγορία και την 54η συνολικά στην καριέρα του.

Σημαντική στιγμή και για τον Dani Pedrosa, o οποίος επιστρέφει στην πρώτη σειρά της σχάρας εκκίνησης αγώνα μετά από το GP του Κατάρ, όπου απογοητευμένος και απηυδισμένος από το σύνδρομο arm-pump που τον ταλαιπωρούσε, είχε ανακοινώσει την προσωρινή αποχώρησή του από το πρωτάθλημα προκειμένου να βρει μια λύση..

Από την τρίτη θέση θα ξεκινήσει ο Jorge Lorenzo που θέλει να ανακάμψει και να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά από έναν όχι και τόσο καλό αγώνα στο Άσεν, με σκοπό να μειώσει τη διαφορά του από τον πρωτοπόρο Valentino Rossi (σ.σ. θα εκκινήσει από την έκτη θέση).

News 24/7

24MEDIA NETWORK