Ο Márquez, ο δεύτερος τίτλος και τα συναισθήματα

Ο Marc Márquez φιλοξενήθηκε στην εκπομπή After the Flag του Dylan Gray, μίλησε μεταξύ άλλων για την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου τίτλου και τους αντιπάλους του, ενώ αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο πιθανής μελλοντικής κόντρας του με τον αδερφό του Alex.

Ο Márquez, ο δεύτερος τίτλος και τα συναισθήματα

"Πάντα είναι δύσκολο να πεις ακριβώς τι αισθάνεσαι. Πέρυσι στην Βαλένθια, είχα αρχίσει να σκέφτομαι από νωρίς το μέγεθος της επιτυχίας γιατί ο αγώνας ήταν ήρεμος, αλλά εφέτος στην Ιαπωνία τα δεδομένα ήταν διαφορετικά, καθώς ο Valentino (σ.σ. Rossi) ήταν πολύ κοντά μέχρι τον τελευταίο γύρο κι ο Dani (σ.σ. Pedrosa) ερχόταν", είπε αρχικά ο Marc Márquez.

Αναφερόμενος στα συναισθήματα που ένιωσε την ύστατη στιγμή, ο Καταλανός αναβάτης τόνισε μεταξύ άλλων: "Όταν πέρασα τη γραμμή του τερματισμού δεν το αντιλήφθηκα. Στη συνέχεια, ήρθε το συναίσθημα, το οποίο είναι δύσκολο να εξηγηθεί. Είναι σαν όνειρο, νιώθεις πραγματικά ευτυχής που το έχεις πετύχει".

Στη συνέχεια εξήγησε: "Εφέτος, ήταν πιο δύσκολο να διαχειριστώ την πίεση. Πέρυσι όλα ήταν εντάξει. Αν δεν πήγαινα καλά, ο κόσμος έλεγε 'είναι η πρώτη του χρονιά, θα μάθει'. Ήδη από την περίοδο προετοιμασίας, στόχος μου ήταν ο τίτλος. Ο κόσμος μπορεί να λέει 'είναι εύκολο γιατί κέρδισε τους πρώτους δέκα αγώνες', ωστόσο δεν ισχύει αυτό".

Ο νεότερος αναβάτης που κατέκτησε δύο συνεχόμενες φορές τον τίτλο μίλησε ακόμα για το σημαντικό ρόλο που παίζει η οικογένειά του και το πλήρωμα της Repsol Honda, ενώ αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο πιθανής μελλοντικής κόντρας του με τον αδερφό του Alex στο MotoGP.

Τέλος, ο Marc Márquez αξιολόγησε τις ικανότητες των αντιπάλων του (Valentino Rossi, Jorge Lorenzo και Dani Pedrosa) και αποκάλυψε με ποιον τρόπο αντιμετωπίζει την πίεση.

Η υποδοχή του Marc Márquez κατά την επιστροφή του από την Μαλαισία

News 24/7

24MEDIA NETWORK