Χάνει το γερμανικό Grand Prix ο Bradl

Απών από το Grand Prix της πατρίδας του θα είναι ο Stefan Bradl, αφού υποβλήθηκε σε επέμβαση στο χέρι του και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την Ιντιανάπολις.

Χάνει το γερμανικό Grand Prix ο Bradl

Ύστερα από τον τραυματισμό του στο Άσεν, ο Stefan Bradl υποβλήθηκε σε επέμβαση στο χέρι του και οι γιατροί του συνέστησαν να μην αγωνιστεί, προκειμένου να μην ρισκάρει το ενδεχόμενο να χάσει και το υπόλοιπο της σεζόν.

"Είναι πραγματικά κρίμα που αναγκάζομαι να χάσω το Γκραν Πρι στο... σπίτι μου, αλλά οι γιατροί με συμβούλεψαν να μη βιαστώ για την ανάκαμψη, ώστε να μη διακινδυνεύσω το υπόλοιπο της σεζόν. Το χέρι μου ακόμα πονάει και θα προσπαθήσω να αποκτήσω πλεονέκτημα στο διάστημα των τεσσάρων εβδομάδων πριν τον αγώνα στην Ιντιανάπολις.

Θα είμαι στο Σάχσενρινγκ με την ομάδα για να συναντηθώ με τα μέσα ενημέρωσης, τους σπόνσορες και όλους τους οπαδούς μου, που είναι κοντά μου μετά την εγχείρηση", είπε ο αναβάτης της Forward Racing.

Τη θέση του στο Σάχσενρινγκ θα πάρει ο Claudio Corti, ο οποίος έτρεξε με τη Forward Racing στη Moto 2 το 2010 και συνυπήρξε με τον Colin Edwards στο Moto GP το 2013.

News 24/7

24MEDIA NETWORK