Άνοιξε η όρεξη του Λάτβαλα

Η νίκη στο Ράλι Σουηδίας άνοιξε την όρεξη στον Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα, ο οποίος ευνοήθηκε αρκετά από το λάθος του Σεμπαστιάν Οζιέ, ωστόσο έπιασε εξαιρετική απόδοση και δικαίως βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Άνοιξε η όρεξη του Λάτβαλα

"Έχω προσπαθήσει να είμαι πιο συγκεντρωμένος γιατί δεν έκανα καλές εκκινήσεις σε πολλούς αγώνες. Και όταν βρίσκεσαι σε χαμηλό σημείο στη βαθμολογία προτού καλά-καλά ξεκινήσεις, έχεις χάσει το πρωτάθλημα", είπε αρχικά ο Φινλανδός οδηγός.

Στη συνέχεια προσέθεσε: "Τερμάτισα πέμπτος στο Μόντε Κάρλο και γνώριζα ότι είναι πολύ σημαντικό να πάρω μία καλή θέση στην Σουηδία, προκειμένου να κρατήσω αμείωτο το ενδιαφέρον για τη συνέχεια".

Ο Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα, πάντως, ξεκαθάρισε ότι δεν είχε την πρόθεση να ρισκάρει στην Power Stage για να κερδίσει περισσότερους βαθμούς: "Βασικά, το σχέδιό μας ήταν να βγούμε και να οδηγήσουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε, χωρίς να κυνηγάμε τους βαθμούς. Αν αυτό επιτυγχάνεται με φυσιολογική οδήγηση, τότε αυτό είναι υπέροχο. Υπήρχε μία μικρή σκέψη για να πιέσουμε, αλλά δεδομένου ότι ο Μαντς έκανε πολύ καλό γύρο, είμαστε χαρούμενοι με αυτό".

Τέλος, ο Φινλανδός δεν παρέλειψε να πει: "Ευχαριστώ τον Κρίστοφ Τράιερ. Με βοήθησε πολύ. Αυτή η νίκη ήταν κάτι που ζητούσε η ομάδα και σκεφτόμουν ότι θα κάνει πολύ καλό σε μένα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK