Αποφασίζει ο Λεμπ

Η παραμονή ή όχι του Λεμπ στο WRC είναι το κύριο θέμα συζήτησης τον τελευταίο καιρό στο θεαματικότερο μηχανοκίνητο σπορ.

Αποφασίζει ο Λεμπ

Ο Σεμπαστιέν Λεμπ αναμένεται να ανακοινώσει την απόφασή του για το που θα τον βρει το 2012 μέσα σρτο επόμενο διάστημα, και για την ακρίβεια πριν το γερμανικό ράλι (18-21 Αυγούστου).

Ο Λεμπ που οδηγεί για τη Citroen εδώ και μια δεκαετία, έχει κατακτήσει 7 πρωταθλήματα οδηγών με τη γαλλική ομάδα, αλλά και το πρωτάθλημα Junior (σ.σ. ονομαζόταν τότε S1600 ) το 2001 με το δικίνητο Saxo.

"Ξέρω πως όλοι περιμένουν μια απάντηση από μένα, οπότε πρέπει να αποφασίσω μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Δεν ξέρω ποια θα είναι η απόφασή μου, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ό,τι θα συνεχίσω να κρατάω τιμόνι στα χέρια μου", σχολίασε ο Αλσατός.

Η Citroen παρά το γεγονός πως έχει και τον εξαιρετικό Οζιέ στις τάξεις της, επιθυμεί την παραμονή του Λεμπ. Σε περίπτωση που ο 37χρονος οδηγός συνεχίσει, αλλά σε άλλη ομάδα, η Volkswagen που ξεκινάει το 2013 με το νέο Polo R WRC θα αποτελούσε ιδανική επιλογή.

Κανείς όμως δεν γνωρίζει αν ο Λεμπ θα συνεχίσει στο WRC ή αν θα αναζητήσει νέες συγκινήσεις σε άλλου τύπου μηχανοκίνητα σπορ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK