Ράλι Ουαλία: Φινάλε με νίκη για Ogier

"Αυλαία" με νίκη στην Ουαλία για τον Sebastien Ogier, ο οποίος για όγδοη φορά φέτος ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

Ράλι Ουαλία: Φινάλε με νίκη για Ogier

Ο Sebastien Ogier αναδείχθηκε νικητής στο τελευταίο ράλι της χρονιάς για το WRC, στην Ουαλία, και με την όγδοη φετινή νίκη του ολοκλήρωσε μία πετυχημένη σεζόν που τον βρήκε πρωταθλητή για τρίτη σερί φορά.

Η καταιγίδα δεν επηρέασε τις προσπάθειες του Γάλλου οδηγού, ο οποίος με το Volkswagen Polo R του κρατήθηκε μπροστά από το DS3 του Kris Meeke για 26 δευτερόλεπτα.

Η δεύτερη θέση του Βρετανού οδηγού της Citroen, μαζί με την έβδομη θέση του Mads Ostberg διασφάλισαν την ύστατη στιγμή τη δεύτερη θέση της γαλλικής ομάδας στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών.

Ο Andreas Mikkelsen κατάφερε να φτάσει μόλις μέχρι την 3η θέση με το δικό του Polo R, με συνέπεια να τερματίσει στην τρίτη θέση των οδηγών, αφού ο νικητής του Power Stage, ο Φινλανδός Jari Matti Latvala, ολοκλήρωσε τη χρονιά στη δεύτερη θέση.

Η κατάταξη του Ράλι Ουαλίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η κατάταξη των οδηγών και των κατασκευαστών στο WRC 2015

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Τράπεζες ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ