Τραγικό δυστύχημα με θύμα τον Νταν Ουέλντον

Σε ηλικία 33 ετών έφυγε από τη ζωή ο Νταν Ουέλντον. Ο Βρετανός οδηγός ήταν πρωταθλητής στο Indy Racing League το 2005 και νικητής στον αγώνα Indianapolis 500 το 2005 και το 2011

Τραγικό δυστύχημα με θύμα τον Νταν Ουέλντον

Ο Ουέλντον βρήκε τραγικό θάνατο κατά τη διάρκεια του τελευταίου αγώνα του φετινού πρωταθλήματος, που διεξήχθη στο Λας Βέγκας.

Το αυτοκίνητό του ήταν το ένα από τα 15 που ενεπλάκησαν στη μοιραία καραμπόλα. Μην μπορώντας να κρατήσει τον έλεγχό του, απογειώθηκε πάνω από τα υπόλοιπα και χτύπησε με σφοδρότητα πάνω στα προστατευτικά.

Αμέσως διακομίστηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της περιοχής και λίγο αργότερα ανακοινώθηκε η τραγική είδηση του θανάτου του, αφού υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο Ουέλντον αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Σούζι και τους δύο γιους τους.

Η ανακοίνωση του θανάτου έγινε στην πίστα και οι συναθλητές του θέλησαν να τιμήσουν τη μνήμη του κάνοντας πέντε γύρους - ίσως τους πιο δύσκολους της καριέρας τους- ο ένας πίσω από τον άλλον.

Οι περισσότεροι δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα αυτιά τους και στα μάτια τους για αυτό που είχε συμβεί. "Ξέρω ότι είναι ένα επικίνδυνο σπορ. Ξέρω ότι η ζωή μας είναι εκτεθειμένη καθημερινά, αλλά δεν το σκέφτομαι. Από σήμερα, θα αρχίσω να το σκέφτομαι. Ήταν ένας από τους καλύτερούς μου φίλους και συναθλητές", δήλωσε με δάκρυα στα μάτια ο Τόνι Κανάαν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK