Διαγωνισμός SEAJETS Acropolis Rally 2015

Μπες στον διαγωνισμό του Contra.gr, χορηγού επικοινωνίας του SEAJETS Acropolis Rally 2015 και διεκδίκησε δύο official goodie bags, καθώς και την επίσημη σήμανση κατάταξης από ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο του φετινού αγώνα με την υπογραφή του οδηγού!

Διαγωνισμός SEAJETS Acropolis Rally 2015

Από τις 9 έως και τις 11 Οκτωβρίου η Ελλάδα θα αποτελέσει για ακόμη μια χρονιά το επίκεντρο του διεθνούς μηχανοκίνητου αθλητισμού, καθώς το SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις κάνει εκκίνηση.

Το Contra.gr, χορηγός επικοινωνίας του SEAJETS Acropolis Rally 2015, σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις ένα από τα δύο official goodie bag του αγώνα, καθώς και την επίσημη σήμανση κατάταξης από ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο του φετινού αγώνα με την υπογραφή του οδηγού!

Μπες στον διαγωνισμό συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα και διάλεξε ποιο από τα δύο δώρα θες να διεκδικήσεις:

Μην ξεχάσεις να κάνεις "like" στη σελίδα του SEAJETS Acropolis Rally στο facebook προκειμένου να μαθαίνεις όλα τα τελευταία νέα.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα